Over Ons

STRAK!

 • Een zeskoppige, super gemotiveerde en energievolle LIVEBAND!
 • LIVEBAND betekent dat alles echt live gespeeld en gezongen wordt.
 • Het repertoire bestaat uit hedendaagse hits, maar zeker ook de bekende knallers van de afgelopen decennia.
 • Van heerlijke Nederlandse meezingers naar dampende rock en swingende pop en disco. Hierbij staan entertainment, enthousiasme, interactie, energie en kwaliteit centraal.
 • En niet te vergeten veel meerstemmige zang.

Waarvoor is STRAK! te boeken?

STRAK!  is geschikt voor elk evenement met live muziek. Als we een voorzetje mogen geven:

 • Bedrijfsfeesten
 • Dorpsfeesten
 • Privéfeesten (verjaardagsfeest, jubileumfeest)
 • Kroegfeesten
 • Evenementen en festivals
 • Themafeesten
 • Bruiloften en huwelijksfeesten

STRAK! zorgt voor een prachtig feest op maat. We denken graag mee om er een onvergetelijke avond van te maken.

Wat mag je van STRAK! verwachten?

STRAK! staat garant voor het invullen van een evenement met LIVE muziek die aansluit bij de sfeer en het doel van de gelegenheid. In overleg verdelen wij de avond in een aantal sets.

STRAK! heeft zelf alles in huis om er een compleet verzorgd evenement van te maken, inclusief licht- en geluidsinstallatie.

Hoeveel kost het om STRAK! te boeken?

Prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij o.a. aan de speelduur en het eventueel verzorgen van de geluids- en/of lichtinstallatie met technici.

Interesse? Vraag geheel vrijblijvend prijs-informatie aan via onderstaande button.

Wie is STRAK?

Marcel

Marcel

Zang
Coby

Coby

Zang
Berend

Berend

Drums
Jan

Jan

Bas
Hendrikus

Hendrikus

Toetsen, Zang
Benno

Benno

Gitaar, Zang

Band historie

2019

Benno en Coby  zijn halverwege het jaar begonnen met met het samenstellen van LIVEBAND-STRAK! Na verschillende audities was de band een aantal weken hierna samengesteld. Na een aantal brainstormsessies over onze visie kon er een begin gemaakt worden met het opbouwen van repertoire. Aangezien alle bandleden over ruime bandervaring beschikken kon dit in vlot tempo gebeuren.

Op 11-10-2019 hadden wij onze eerste kleine try-out in Heerenveen. Dit bleek een zeer geslaagd avond en gaf aan dat we op de goede weg zaten qua niveau en muziekkeuzes.

2020

Vol goede moed begonnen aan dit nieuwe jaar. In januari hebben wij een nieuwe bassist in onze band mogen verwelkomen en konden er nog grotere stappen gezet worden. De boekingen liepen voorspoedig, maar helaas kon er door de Coronacrisis vanaf maart niet meer opgetreden worden. Tot onze grote spijt (met name voor de bruidsparen) zijn hierdoor ook een aantal huwelijksfeesten niet doorgegaan.

Wij hopen vanaf Juli 2020 weer regelmatig op de planken te staan en menig zaal uit z’n dak te laten gaan,
See You Soon ………

2021

Helaas in 2021 nog steeds veel beperkingen door de Coronapandemie waardoor optreden en zelfs repeteren een lange tijd heeft stilgelegen. Uiteindelijk hebben we niet stilgezeten en goed aan het  repertoire kunnen werken. We hopen dat we vanaf het nieuwe jaar we weer volop kunnen gaan spelen. Wij hebben er erg veel zin in en staan te popelen om weer muziek voor jullie te kunnen maken.

Tot snel!!

2022

Na een lange periode van “niets” doen kunnen we begin 2022 dan toch echt weer los. Inmiddels zijn we voorzien van een nieuwe zanger en staan we te trappelen om weer voor jullie te mogen spelen. We hebben ondanks de beperkingen door Corona aan het repertoire en het inpassen van onze nieuwe zanger kunnen werken.

De aanvragen en boekingen beginnen langzamerhand binnen te komen en de eerste optredens zijn bevestigd.

Ook geïnteresseerd?       ….. Vraag vrijblijvend naar een prijsopgave voor jouw feest! …..

Tot snel!!

2023

Een nieuw jaar, een frisse start. Na een succesvol 2022 waarbij we gelukkig regelmatig hebben kunnen spelen, is het nu tijd voor het vernieuwen van ons repertoire. Tijdens ons eerste optreden van 2023 hebben wij al kunnen merken dat dit zeer goed ontvangen wordt door jong en oud.  Nieuwe medleys en leuke “blokken” van zowel oudere en actuele nummers zullen komend jaar ingepast gaan worden. We hopen ook komend jaar regelmatig te spelen op welk soort feest dan ook.

Tot snel!!

2024

Na een geweldig 2023 waarbij we volop hebben kunnen spelen is het al weer 2024. Ook voor dit jaar  zijn we al weer voor diverse optredens geboekt en nieuwe aanvragen komen gelukkig ook nog steeds binnen. We gaan dit jaar weer verder met vernieuwing en uitbreiding van ons toch al mooie en gevarieerd repertoire. We hopen minimaal zo vaak te spelen als afgelopen jaar en het zou prachtig zijn als we hierbij ook dezelfde positieve reacties van jullie als publiek mogen ontvangen. Wij gaan in ieder geval weer ons stinkende best doen om er een fantastisch jaar van te maken!

Hopelijk zien jullie ons komend jaar ergens ……

See you soon!!

Neem contact met mij op